I believe I can fly!

Ja, den veckliga (finns det ordet?) uppdateringen kommer nu, verkar fortfarande inte finnas tid eller ork till att uppdatera oftare i vilket fall som helst.Veckan som gått har varit om möjligt ännu bättre än veckan innan, trots att det inte blev någon karaoke igår kväll. Började med komposition på jazzen och har därför börjat dansa lite koreografi vilket var välkommet och behövligt. Grymt kul att se hur alla andra hade utformat sina 16 takter och alla ger verkligen järnet på varenda lektion. Scenframställningen växer också oerhört för varje lektion och är snart lika roligt som allt det andra. Mycket sång för min del under veckan då det går en förkylningsepidemi i klassen och väldigt många kan sjunga väldigt lite eller inte alls.

I torsdags var det insparksfest, med lite aktiviteter med tvåorna innan allt drog igång. Mycket roligt och underhållande, föga förvånande vann vår grupp på musikalquizzen vi hade :)) Lite maskinbyggande (teaterstyle såklart) och känslostormar med hjälp av kortlek och sen var det dags för sång musik och dans fram till 23, då det var tänkt att vi skulle dra vidare nånstans men då entusiasmen hos alla mer eller mindre dog och alla åkte hem till sig. Efter det blev det en lugn fredag för en gångs skull innan det var dags för Grönan igår. Mycket trevligt, även om det som vanligt bara var 5 pers (inkluderat moi) som dök upp. Åkte nog allt, tillochmed katapulten (trots de problem som skedde senast jag satte mig i den) och fritt fall med tilt, där jag skrek som en silikonbrud i en skräckfilm hela vägen ner. Satt även och såg finalen av Sommarkrysset där, på tredje raden så det är nog mycket möjligt att vi skymtades i bakgrunden under programmets gång; fick även sjunga med till Di Leva när han sjöng "Vi har bara varandra" ;) Skulle som sagt ha gått ut på karaoke efteråt men då var vi bara 4 kvar och det verkade vara dött på alla andra håll så vi tog vårt pick och pack och drog hem även igår.

Därutöver har jag och syster varit och sett Wall-E som helt klart är Pixars bästa film någonsin och som definitivt kommer finnas i mitt hjärta för alltid. Så himla söt och underbar, och så är det robotar också! <3 Såg den på engelska också, vad annars?



<3



Kommentarer
Postat av: Karin

Nipprig funkar inte här heller!

2008-09-22 @ 19:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback