Each morning I get up I die a little...

Rubriken för inlägget har väl dock inget mer verkligheten att göra, mer än att jag dör lite varje gång jag inser att jag måste sjunga den här satans låten som jag måste sjunga i bröströst och därför låter som ett påkört får emellanåt. Hjälper ju inte att ingen vers är likadan och att Freddie Mercury gör sitt yttersta för att krångla till det. Kan nog allt nu dock, får se hur det går imorgon.

Annars har det lossnat rejält den här veckan, har insett hur man ska göra en ordentlig piruett (på två varv också!) och scenframställningen igår gick prima då läraren sa till mig att jag gärna kunde börja fundera på monologer redan nu och att jag kunde ta med dem till lektionerna och jobba extra på dem. Idag gick det även upp ett ljus vad gäller hur man sjunger med kroppen, och efter att ha sjungit "Somebody to Love" i en halvtimme nu känner jag inte av någon ansträngning alls i halsen (däremot en stundande träningsverk i magen och stödet), så det är på uppgång där också. Förhoppningsvis tycker Guddan det med, så att hon också ser någon förbättring. Måste bara sätta mig ner och göra ett riktigt interpret på låten samt skriva ner handlingen till We Will Rock You så att hon blir helnöjd.

Fick även sjunga solo i produktionslåtarna idag, så allt är happy happy joy joy för tillfället. Fick sjunga trestrukna D i körstämman bland annat så det höll mig uppe resten av dagen. Blev även tilldelad flöjtsolot i "En värld full av liv" så nu är jag alltså en flöjt också, väldigt mysigt :)Så nu har man iaf något att satsa på, får bara ta och sjunga upp en aning innan så löser sig det också :)


Hem till Ludvika till helgen är det som annars är på tapeten, med Avenue Q på avenyn på lördag och inplanerad fika med Sanna, Astri och Ricky (eller ja, jag har inplanerat en fika med dem, vet inte hur de ställer sig till saken) och vara social med dem också. Sedan följer produktionsvecka (och jag ska ha lärt in hela min stämma till Company vid det laget, annars slår jag mig själv) innan det är lov och jag ska sova sova sova och sjunga och öva så mycket det bara går :)))