Jag hatar världen, del 2

Jag visste det. Ska på läkarbesök i Bromma 16.45 eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Kommer säkert visa sig att jag har fel sorts penicillin som damen på sjukvårdsrådgivningen trodde. Där gick 6 dagars penicillintuggande åt helvete, även om det har blivit bättre på vissa fronter.

Penicillindag 5

Jag lovar att min högra halsmandel är Don Corleone. Jag svär. Antingen har den lyckats muta antibiotikan att ta semester i knäskålarna eller så har den ordnat med ett hästhuvud i miniatyr i magsäcken som skrämmer penicillinet så mycket att det begår harakiri så fort det plumsat ner.

Till råga på allt känns det som att det sitter fast något i halsen, och detta något är stört omöjligt att hosta upp.

Jag hatar världen

Jag har halsfluss.

Kebabnekaise?

Det kan inte finnas något som är mer irriterande och frustrerande än matköer på Konsum/Ica/valfri matbutik. Inte för att man måste stå och vänta på de som är framför, men just pga vad de som står framför pysslar med. Antingen så är det personer som står och har en inköpslista som består en limpa och självklart ändå ska ta två stycken "Nästa kund" grejer för att lägga på var sida om sin limpa eller så är det personer med 500 saker på sin inköpslista som tycker att det är jättekul att bygga mattorn. Hur svårt ska det vara att vrida på varan så att streckkoden är vänd åt rätt håll och därmed spar tid åt både den som handlar och den stackars kassapersonalen, för att inte tala om förslitningsskadorna som lär uppstå efter ett tag i diverse leder och muskler. Liksom, inte bara att de envisas med att inte bry sig om streckkoden, utan verkligen lägga alla varor på hög och skapa ett eget kebabnekaise av kött, potatis och ris. För att inte tala om dom som försöker lägga sin korg i fel hög, utan att inse att korgarna i den redan existerande högen inte alls ser ut som korgen de försöker trycka ner i nämnda hög. >_< *suck*


Annars har jag haft det bra sen sist, en tripp hem till Ludvika där det uppdagades att jag bytt dialekt helt och nu hör jag det hela tiden, helt fruktansvärt vad hemskt jag låter när jag öppnar munnen. Håller dock på att förstå hur jag ska göra när jag sjunger bröstklang, så det får kompensera dialekten och vara giltigt skäl till att öppna munnen. Annars har vi haft produktionsvecka, vilket var helt underbart och fantastiskt kul; trodde inte att skolan kunde bli roligare men tydligen. Nästan alla nummer har ett sceniskt skelett nu, bara låten jag har mitt solo i (vilket inte längre är flöjtsolot i Lejonkungen, har fått ett helt annat solo) och öppningen till West Side Story som är kvar, annars har vi en skiss till i princip hela föreställningen :D Så vi kommer ha 4 föreställningar fredag-söndag v.4 biljetterna kommer troligen att kosta 80 kr/person (50 kr för studenter tror jag, men inget är spikat) för de som vill komma och kolla :D Bokar biljetter gör man i Kulturamas reception, men jag kommer med mer info när jag har fått mer info.


Astri och Erika, tänkte ni komma nu till helgen ( 7/11) eller nästa (14/11)? Kan iaf meddela att det är tänkt att det ska vara bastubad ute i Huddinge i familjen Wannefors hus nu till helgen, så ta med badkläder isåfall. Ska Kak hit också förresten?