Konsert och fika =D

Dagen blev en blandad tillställning, vilken började på stan kl 10 och slutade någon gång runt 20.50. Började med rep i fyra timmar inför morgondagens konsert, effektiv speltid för vederbörande var väl sådär en timme kanske, resten tillbringades i sällskap av en god bok. Sedan var det dags för liten sväng på stan innan det inbokade fikamötet med Brask, Jeppe och Alicia. Träffade dem på Åhléns några minuter tidigare än väntat och gick sedan därifrån i samlad trupp till Engel som fick bli dagens café.

14.30 kom vi dit, och förutom Brask som gick vid 16-snåret stannade vi till 20.50. Nästan 6½ timme. Ingen av oss förstår hur det gick till, bara att det var väldigt mycket kurragömma och cameoappearances av allmänt många välkända Ludvikabor. Annars var dagens höjdpunkt när Jeppe blev dissad av en sexåring som använde övervåningen som lekhörna för kurragömma tillsammans med två av sina kompisar (hur de hade tänkt sig att leken skulle gå bra när det finns typ ett gömställe på hela övervåningen borträknat toaletten vet jag dock inte). Jeppe försökte iaf få ovan nämnda sexåring att tro att hennes kompisar sprungit ut på "altanen" och gömt sig, varpå hon gav Jeppe en deathglare och suckade djupt. Allt detta gjorde självklart att vi tillbringade de följande 4 timmarna med att använda kurragömmareferenser och citatet "säg pip!" så fort tillfälle vjöds. Skulle varit intressant att se hur övriga gäster hade reagerat om vi börjat leka kurragömma, men det får bli en annan gång.

Jeppe bör dock få en eloge för att lyckas att få yatzy med 14 tärningar (dock på 10 slag, men varken jag eller Alicia lyckades upprepa bedriften) medan Alicia vann den riktiga yatzyomgången. Själv får man väl stoltsera med att man är inofficiell suddogummästare tills man lyckas slå 14 tärningarsyatzyt.

Kommentarer
Postat av: Alicia

Jeppe: de är där! och pekar
Sexåring: aaaaaaah!!!

2007-03-24 @ 22:21:06
Postat av: Astri

haha, heldag på Engel! Mysigt värre, kan ni inte upprepa det nån gång i veckan, så får jag sällskap? Ni får leka kurragömma, tummis! hah

2007-03-25 @ 22:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback