Nationaldag, sommarlov, födelsedag och teoriprov =D

Ja, allt i den ordningen. Efter en hemsk resa till Tyskland (beroende på att en av de medföljande föräldrarna förvandlades till Der Führer himself) och några dagar att ta igen allt är det alltså snart nationaldag, sommarlov, födelsedag och körkortsteoriprov (!) inom loppet av ca 1 vecka =D

Nationaldag imorgon, aka Dagen under vilken Ika kommer dö av värmeslag. Dagen då vi måste marscha i Hemvärnsuniform (30% ull!) från stadsparken till Gammelgården och spela fanfar och Gud vet vad. Kan aldrig bli lika hemskt som Dalhalla förra året (årets varmaste dag, på varmaste stället i Sverige, i en j*vla grop med solen i ögonen och full hemvärnsmundering) men iaf. Ska jubla närdagen är över. Och duscha.

Sedan följer skolavslutningen och studenten på fredag, ska som vanligt marscha före studenternas flak. Kan tillägga att om precis ett år (5 juni 2008) tar undertecknat studenten och för själv skutta omkring på lastbilsflak.

Nästa vecka är det dock årets stora dag, onsdagen som ska användas enbart för tårtätning, bullätning, kakätning och till att dricka ett och annat glas saft också. Har sagt att det blir två tårtor, dock bara järngänget som är inbjudet så vi får väl se hur bra alla mår efter överkonsumtion av tårta dagen efter =| Dagen efter är också dagen närmare ett körkort, alltså dagen för teoriprovet. Det kommer nog gå, går hyfsat bra hittills och jag har ju hela 9 dagar på mig att plugga in resten :) Man får bara hoppas att man inte råkar ut för samma idiotfrågor som Ingolf så löser sig nog det hela.

Kommentarer
Postat av: Faster

Jag kommer att hålla tummen för dig inför körkort, prov och hela "dritten"!
Fattar inte att du är mýndig straxens...
Måste betyda att jag blivit liite äldre :-)
Grattis i förskott!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback