Last King of Scotland

Ja, då var det ytterliggare en film att stryka från listan inför Oscarsgalan, "The Last King of Scotland" med Forest Whitaker som Ugandas diktator Idi Amin.

Handlar allmänt om en skotsk doktor som får något idiotryck och bestämmer sig för att åka till Uganda där han räddar Amin när han stukat handen pga att den nye ledaren krockat med en ko. Skotten blir snart diktatorns egen läkare och rådgivare och kan aldrig riktigt lita på diktatorn som beter sig aningen schizo. Filmen innehåller även ett av de mest omysiga sätt att bli torterad på; att hängas upp i taket genom köttkrokar i bröstet (iofs är tortyr aldrig mysigt, men för meningens skull får det användas som adjektiv).

Frågan för den här filmen (eller mer för skådespelaren som spelar den skotske doktorn, James McAvoy) är hur det är möjligt för en kille att vara något extremt mycket mer attraktiv som faun (dvs underkropp som en get, allmänt mycket kroppsbehåring, små horn och pipskägg) än när han har på sig ett par jeans, en t-shirt och är renrakad?

Kommentarer
Postat av: Karin

Mjaaahler the sheepish lion mjaahler...

2007-02-24 @ 23:10:21
Postat av: Gegge

Kul att få läsa om dina "utflykter" i filmens och musikens värld. Du är verkligen inte som någon annan jag känner:)) Puss på dig från Faster!!

Postat av: sanna

De kommer bli mycket komentarer nu känner jag, för jag håller på å läser igenom allt du skrivit. ha ha.

å Mähler, vill du ha ett svar på det sista du skrev här, om den attraktiva James McAvoy som faun :)?
Antingen är det du som har en ruggigt skev bild om vad det är som är sexigt eller så är det helt enkelt bara så jävla BURN på honom. pooor guy. he he. God dag!

2007-03-09 @ 21:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback